Ce a putut să facă Andreea Bălan. Decizie incredibilă a vedetei. Iubitul sportiv a rămas fără cuvinte / Foto

Ce a putut să facă Andreea Bălan. Decizie incredibilă a vedetei. Iubitul sportiv a rămas fără cuvinte. Cântăreaţa s-a decis să termine cu conflictele şi a renunţa la procesele pe care le avea în instanţă.

Decizie radicală luată de Andreea Bălan, la un an de când a început relaţia de iubire cu Victor Cornea.

Ce a putut să facă Andreea Bălan

Chiar Andreea Bălan a fost cea care a făcut totul public. Artista în vârstă de 39 de ani a făcut anunţul. A luat o hotărâre surprinzătoare după o lungă perioadă în care a fost într-un scandal de proporţii cu fostul ei soţ.

Andreea Bălan a divorţat în 2020 de Geroge Burcea. Apoi, scandalul a continuat în instanţă. Totul pentru custodia fetiţelor Ella şi Clara. Vedeta l-a acuzat pe bărbatul cu care a fost cinci ani într-o relaţie că nu a plătit pensie alimentară, dar şi că venea să le vadă pe copile sub infuenţa alcoolului.

Andreea Bălan a deschis şi mai multe procese în instanţă, dar a a decis în cele din urmă să facă pace cu fostul soţ. Chiar ea a explicat ce s-a întâmplat, conform viva.ro.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț. Era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat. În viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate.

Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine. S-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și pace peste tot. E totul foarte bine.

Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta. Apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă„, a declarat Andreea Bălan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed