Presiune uriașă pe Edi Iordănescu! Gigi Becali a spus clar. Ce trebuie să facă România la EURO 2024

Presiune uriașă pe Edi Iordănescu! Gigi Becali a spus clar ce trebuie să facă România la EURO 2024. Patronul campioanei este optimist după ce tricolorii au câștigat primul meci jucat la turneul din Germania.

Becali face un pronostic la care puțini pot să se gândească. Omul de afaceri a dezvăluit ce i-a spus lui Mihai Stoica înaintea meciului cu Belgia. Partida se joacă sâmbătă, de la ora 22.00. 

Gigi Becali spune ce ar putea să facă România la EURO 2024

Gigi Becali dă dovadă, din nou, de un optimism incredibil. După ce tricolorii au învins Ucraina, șeful de la FCSB pune presiune pe jucătorii lui Edi Iordănescu și spune că România poate juca finala la EURO 2024.

Becali i-a dezvăluit și lui Mihai Stoica acest lucru. Apoi, a dezvăluit dialogul dintre cei doi.  „Eu l-am întrebat pe MM și i-am zis. «Dacă ajungem în finală?» MM a zis: «Băi Gigi, tu ești nebun?». Dar de unde poți să știi ce e la fotbal? Mi-a mai zis: «Ne calificăm de pe locul 2 și putem să picăm cu Olanda».

Păi și ce? Batem Olanda! E nebunia mea, îți dai seama. MM a zis: «Băi Gigi, tu ești nebun!». Eu așa sunt. Mie nu îmi plac lucrurile mici. Ce mare lucru e? De ce să ne calificăm de pe locul 2? Ne calificăm de pe locul 1, de ce să nu o batem noi pe Belgia?. Eu niciodată nu am visat lucruri mici. Vezi și la mașini… Când mi-am luat, mi-am luat Maybach. 500 de mii! Eu așa am învățat de la tata. «Oaia mare, capra mare, pulpa mare»”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

O victorie cu Belgia ar însemna calificarea în optimi. În plus, tricolorii au încasa și o sumă frumoasă de bani. FRF a primit până acum 10,25 milioane de euro. 9,25 pentru calificarea la turneul din Germania, și 1 milion de euro pentru victoria cu Ucraina.

În cazul în care România o învinge pe Belgia, în conturi intră încă un milion de euro pentru victorie și 1,5 milioane de euro pentru calificarea în faza următoare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed