Scandal uriaş la EURO 2024! Naţionala care ameninţă cu retragerea din competiţie. S-au dat amenzi pe bandă rulantă

Scandal uriaş la EURO 2024 din cauza mesajelor transmise de suporteri! Naţionala care ameninţă cu retragerea din competiţie după ce au fost direct atacați. S-au dat amenzi pe bandă rulantă din cauza fanilor care au făcut scandări.

EURO 2024 nu a fost scutit de probleme. La meciul dintre Albania și Croația, fanii ambelor echipe au scandat împotriva Serbiei. Conflictul dintre cele trei țări de zeci de ani, a provocat acest scandal la turneul final din Germania.

Scandal uriaș la EURO 2024!

În etapa a doua a Grupei B de la EURO 2024, la meciul dintre Albania și Croația, fanii ambelor echipe au scandat în același timp „Ucideți toți sârbii”. La miezul nopții, secretarul general al Federației de Fotbal din Serbia, Jovan Surbatovic, a făcut un anunț neașteptat, în care a declarat că țara sa ia în calcul chiar și retragerea de la Campionatul European.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul acordat în meciul cu Anglia și sper că vom bate Slovenia.

Ce s-a întâmplat e scandalos și le vom cere celor de la UEFA să aplice sancțiuni. Chiar dacă asta ar însemna că nu vom mai continua la acest turneu.

Ce s-a întâmplat merită cele mai dure sancțiuni, în așa fel încât incidentele să nu se mai repete. Suntem siguri că vor fi pedepsiți, pentru că deja au răspuns cererii de a-l exclude pe așa-zisul jurnalist din Albania. Vom cere de la UEFA să pedepsească ambele federații.

Nu vrem să facem asta, dar dacă UEFA nu îi pedepsește, ne vom gândi la cum vom proceda pe urmă”, a spus Surbatovic, citat de presa sârbă.

Ambele echipe au fost amendate cu câte 10.000 de euro de UEFA, pentru scandalul provocat în tribune la meciul direct.

Rămâne de văzut dacă naționala Serbiei va decide să se retragă sau nu, având în vedere că suma de 10.000 de euro nu reprezintă nici pe departe „cele mai dure sancțiuni”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed