Ungurii au tupeu! Ce au spus după meciul pierdut cu Germania. Sunt aproape de eliminare la EURO 2024

Germania este prima echipă calificată în optimile de finală ale EURO 2024! Nemții i-au învins pe maghiari în cea de-a doua etapă din faza grupelor, scor final 2-0.

De asemenea, reprezentativa Ungariei a pierdut și în cadrul partidei de debut la turneul final din Germania, scor 1-3 în fața Elveției. Gruparea pregătită de către Marco Rossi a rămas fără niciun punct în Grupa A.

Ce au spus după meciul pierdut cu Germania!

Ungaria ar fi avut nevoie disperată de o victorie în meciul direct cu prima reprezentativă a Germaniei, însă rezultatul final al partidei nu a fost deloc pe placul maghiarilor. Prin urmare, elevii lui Rossi se mai pot califica în optimile de finală, însă doar de pe locul al treilea.

În acest context, jurnaliștii din Ungaria au criticat vehement prestația arbitrului central Danny Makkelie. Ziariștii de la Origo.hu susțin faptul că fluierașul a validat greșit golul lui Jamal Musiala, atunci când jucătorii maghiari au acuzat un fault în atac.

”Echipa Ungariei s-a luptat mult. Nu a avut nicio șansă împotriva teribilului arbitru olandez. Scoția va decide dacă ne vom califica!”, titrează sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed