S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! De ce şi-a închis, de fapt, telefonul. Culisele mutării la arabi

Motivul pentru care Florinel Coman și-a închis telefonul. Declarații de ultim moment despre transferul momentului. Tricolorul  nu și-a dat încă ok-ul. Mihai Stoica a dat toate detaliile.

Arabii de la Al Duhail au fost de acord să plătească clauza de 5 milioane de euro FCSB-ului, pentru transferul lui Florinel Coman.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

După meciul România-Ucraina, Gigi Becali a declarat că a fost ultimul meci în care Florinel Coman a jucat la națională în calitate de jucător al FCSB-ului.

Doar că, potrivit declarațiilor lui Mihai Stoica, de la orangesport.ro, Florinel nu și-a dat încă acordul. Managerul oficial al echipei nu a reușit, încă, să ia legătura cu acesta.

„Cu Coman n-am vorbit absolut deloc, am zis să-i lăsăm în pace să nu-i mai… Nu s-a achitat clauza, nu. Să se achite clauza noi trebuie să emitem o factură, iar noi trebuie să primim ok-ul de la Florinel ca să emitem factura. El trebuie să se înţeleagă cu clubul respectiv, iar el nu cred că s-a înţeles cu clubul. Că ne-ar fi anunţat.

Noi am vorbit doar cu un intermediar, care a zis că clubul e pregătit să achite clauza, că o să trimită un mail ca să emitem factura, dar Florinel trebuie să se înţeleagă cu ei şi nu cred că s-a întâmplat până la ora asta.

Nu vreau sub nicio formă să vorbesc cu Florinel să-l influenţez, vreau să fie concentrar la echipa naţională şi are timp să-şi decidă viitorul. Florin e major şi ştie ce are de făcut. La noi chestia e clară, cine plăteşte clauza nu putem combate asta. Noi doar emitem factura”, a spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed