Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Vedeta care vine la FCSB. Când va semna contractul

Gigi Becali a detonat bomba în Superliga! Șeful celor de la FCSB a anunțat revenirea lui Florin Tănase în vestiarul roș-albaștrilor, aspect ce va diminua categoric șansele celorlalte candidate la titlu din sezonul viitor.

FCSB a fost încoronată drept campioană a României în stagiunea recent încheiată, iar șeful grupării dorește să repete performanța și sezonul viitor. De asemenea, Gigi Becali a setat un nou obiectiv în vestiarul roș-albaștrilor: calificarea în UEFA Champions League.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Florin Tănase ar urma să se prezinte în Capitală în următoarele zile.

„Peste o săptămână, 10 zile, vedem cu Florin Tănase. Eu cred că vine. Dacă nu a găsit până acum, găsește într-o săptămână? Dacă vine Tănase nici nu mai trebuie să se joace campionatul. Sau trebuie să se joace, să ia cineva și locul al doilea. Anul acesta nu a fost așa? Nu am avut emoții!”, a spus Gigi Becali, la ProSport.

FCSB a dat startul campaniei de transferuri pentru noul sezon de Superliga. Până în prezent, campioana României a materializat doar colaborarea cu Marius Ștefănescu, jucător achiziționat din vestiarul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Becali le-a achitat covăsnenilor nu mai puțin de 1,3 milioane de euro, în schimbul semnăturii mijlocașului.

Ștefănescu a semnat cu FCSB pe o perioadă de cinci ani și va încasa un salariu lunar în valoare de 20.000 de euro.

Pe lângă Marius Ștefănescu, FCSB a mai semnat cu David Kiki, de la Farul Constanța și Daniel Popa, de la Universitatea Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed