S-a aflat adevărul despre atacantul refuzat de Gigi Becali! De ce nu a mai ajuns sub comanda lui Elias Charalambous. Ar avea mari probleme

S-a aflat adevărul despre atacantul refuzat de Gigi Becali! De ce nu a mai ajuns sub comanda lui Elias Charalambous. Ar avea mari probleme. Ies la iveală dezvăluiri de ultimă oră despre fotbalist.

Gigi Becali şi l-a dorit, în mai multe rânduri, pe Arnold Garita. Fostbalistul este liber de contract, după despărțirea de Al-Faisaly. Chiar şi aşa, nu va mai ajunge la FCSB.

S-a aflat adevărul despre atacantul refuzat de Gigi Becali!

Gigi Becali s-a interesat de fotbalist şi a decis să abandoneze pista Arnold Garita. Arabii nu i-au mai prelungit contractul, deși a marcat 13 goluri și a dat 4 pase decisive în 35 de meciuri.

Garita este liber de contract, dar cluburile din Superliga nu se înghesuie pentru semnătura sa. Asta se întâmplă pentru că atacantul ar avea probleme serioase la genunchi, lucru care face ca fotbalistul să nu poată ajunge la capacitate maximă, conform fanatik.ro. Tocmai din cauza acestui lucru nici FCSB nu l-a mai vrut şi a sistat orice negociere.

„Dacă domnul Gigi Becali nu vorbește cu mine, nu poate ști ce vreau cu adevărat. Viața și fotbalul sunt lucruri simple, oamenii le complică însă.

Sunt un atacant care marchează mai mult de 10 goluri pe sezon, iar în ultimul sezon am avut cifre bune, așa că dacă vrei să mă transferi, trebuie să faci un efort financiar.

Dar cred că sunt oameni care vorbesc cu dumnealui și îi spun lucruri neadevărate despre mine”, a spus Garita, conform sursei citate.

Atacantul a jucat în România doar pentru FC Argeș în perioada iulie 2022 – iulie 2023. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Chateauroux, Bristol City, Plymouth, Charleroi, USL Dunkerque, Villefranche și Bourg-en-Bresse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed