Vedeta de Champions League, oficial la FCSB! Achiziţia verii pentru Elias Charalambous. Ce număr va purta Marius Ștefănescu

Marius Ștefănescu a fost prezentat oficial la FCSB. Mesajul transmis de campioana României. Ce număr va avea tricoul pe care fostul jucător de la Sepsi Sfântu Gheorghe îl va îmbrăca.

FCSB a realizat al treilea transfere din această perioadă de mercato. După David Kiki și Daniel Popa, Ștefănescu ajunge la roș-albaștrii în schimbul a 1.3 milioane de euro.

Vedeta de Champions League, oficial la FCSB! Ce număr va purta Marius Ștefănescu

Deși transferul a fost oficializat deja de câteva zile și confirmat de Gigi Becali, Ștefănescu a fost prezentat oficial la echipă în jurul zilei de vineri.

„Bine ai venit, Marius Ștefănescu!

FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat clubul.

Ultimul jucător care a purtat numărul 15 pe tricou a fost Momcilovici, în sezonul 2019/2020.

Din cei 1.3 milioane de euro plătiți, jumătate, 650.000, vor merge la școala de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu” din Cluj-Napoca, de unde jucătorul a fost transferat la covăsneni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed