Costel Gâlcă face mutarea momentului! Jucătorul care abia a venit la CSU Craiova a fost cedat. La ce echipă urmează să joace

Costel Gâlcă mai scapă de un jucător. Atacantul oltenilor, care a fost adus la echipă la începutul acestui an, va evolua la o altă echipă. Clubul a bătut palma cu oficialii de la campioana Georgiei.

Jalen Blesa, spaniolul care a semnat cu CSU Craiova un contract valabil pe 3 ani, a fost dat sub formă de împrumut la Dinamo Batumi.

Costel Gâlcă face mutarea momentului!

Deși anunțul nu a fost încă făcut de club, fanatik.ro anunță că atacantul va evolua în sezonul următor în tricoul campioanei Giorgiei din prima ligă. Doar că la ei sezonul se dispută în prioada primăvară-toamnă. Astfel că, campiona din sezonul trecut se află acum pe locul 4 și are adunate 31 de puncte.

Jalen Blesa a fost transerat la echipă de la FC Prishtina. Până acum nu a reușit să se impună în primul 11, bifând doar 4 meciuri în tricoul alb-albastru. Însă, la echipa de la care a fost transferat, a reușit să înscrie de 11 ori și să ofere 4 pase decisive.

”Costurile totale au fost undeva spre 300.000 de euro. Vorbesc despre transfer între cluburi, bonus de instalare”, a sounea mihai Rotaru, despre transferul atacantului.

Jucătorul cotat la 200 de mii de euro, de site-urile de specialitate, a mai evoluat la echipe precum CD Masnou, din Spania, Arlesey Town, din Anglia, KF Istogu și KF Rahoveci, ambele din Kosovo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed