Neil Lennon taie în carne vie! L-a dat afară imediat. Era cel mai vechi jucător din lotul celor de la Rapid

Neil Lennon dă afară pe toată lumea. Cel mai vechi jucător de la Rapid nu va mai continua la echipă. Anunțul despărțirii a fost făcut de oficialii clubului. Virgil Drăghia este produsul  academiei din Giulești.

Rapid a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Virgil Drăghia, portarul de rezervă a echipei.

Neil Lennon taie în carne vie

„Contractul dintre FC Rapid și Virgil Drăghia a fost încheiat de comun acord, astfel încât ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din lotul giuleștean.

Crescut la juniorii Rapidului, Virgil a fost unul dintre jucătorii dedicați clubului nostru, îmbrăcând de 117 ori tricoul rapidist.

A debutat în 2011, într-un meci cu Legia Varșovia, revenind la Rapid în 2018, după ce a mai jucat la Concordia Chiajna, Juventus București și FC Voluntari.

Îi mulțumim pentru toți acești ani minunați și îi urăm mult succes în continuare!”, a transmis clubul.

Dan Șucu, scos din sărite de Virgil Drăghia

Era de așteptat această despărțire, mai ales că portarul intrase în vizorul lui Dan Șucu, după ce, după o pauza competițională, a venit cu câteva kilograme în plus.

Mai mult de atât, la prezentarea oficială a lui Neil Lennon, Dan Șucu a precizat că, „sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, ori care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă”.

Rapid s-a mai despărțit de Alexandru Albu, Iulian Cristea, Kévin Soni, Dragoș Grigore, Jakub Hromada și Cătălin Cîrjan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed