Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Anunţ clar al vedetei de naţională. Obiectiv important al celor de la CSU Craiova

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Anunţ clar al vedetei de naţională. Obiectiv important al celor de la CSU Craiova. Totul a fost făcut public de fundaşul echipei lui Mihai Rotaru.

Costel Gâlcă va fi încântat de anunţul vedetei sale. Jucătorul are un obiectiv important cu CSU Craiova, calificarea în grupele Conference League.

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă!

Costel Gâlcă a revenit în Superliga şi a calificat-o pe CSU Craiova în Conference League. Jucătorul adus în iarnă de Mihai Rotaru are planuri mari în România. Denil Maldonado este împrumutat un an de zile. Vrea să meargă cu CSU Craiova în grupele Conference League.

Deși nu a jucat în ultimele meciuri ale sezonului trecut de Superliga, apărătorul vrea să ducă acordul de împrumut cu oltenii până la final, până în iarnă. Este entuziasmat de ideea de a evolua în cupele europene, având ocazia să bifeze prima apariție de acest fel, în Conference League.

În presa din Honduras, Denil Maldonado și-a stabilit obiectivul. ”Mai am șase luni de contract și sunt motivat pentru că o să jucăm în Conference League”, a transmis fundașul în vârstă de 26 de ani în presa din țara natală.

Stoperul era al doilea căpitan al naționalei din Honduras când a venit la CSU Craiova și evoluează în Bănie sub formă de împrumut timp de un an, cu opțiune pentru un transfer definitiv, acordul inițial fiind valabil până în iarnă.

Fundașul are 29 de partide și a marcat un gol pentru naționala țării sale. De-a lungul carierei a mai evoluat la FC Motagua, Pachuca, CD Everton și Los Angeles, iar la Craiova ajuns de la formația honduriană Montagua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed