Radu Drăguşin nu s-a mai abţinut! Mesaj clar pentru fani înaintea EURO 2024. Cum vrea să îi liniştească pe suporteri

Radu Drăguşin nu s-a mai abţinut! Mesaj clar pentru fani înaintea EURO 2024. S-a aflat cum vrea să îi liniştească pe suporteri după rezultatele ruşinoase din ultimele două meciuri amicale.

Radu Drăguşin îi vrea pe fani alături de echipă la toate meciurile de la EURO 2024. A avut şi un mesaj pentru aceştia.

Radu Drăguşin nu s-a mai abţinut!

Radu Drăgușin este încrezător că naționala României se poate califica din grupa de la EURO 2024. Le-a transmis un mesaj fanilor și a dezvăluit cât de important sunt pentru el încurajările din tribune.

Egalurile ruşinoase cu Bulgaria și Liechtenstein nu l-au demoralizat, deși ambele s-au terminat fără ca echipa lui Edi Iordănescu să reușească să marcheze. „Poate fanii nu-și dau seama cât de importanți sunt ei pentru noi, în momentele decisive. Un cântec sau un `Hai, România!`, poate fi decisiv în momentele-cheie. Să cânți imnul României pe stadion, mai ales când jucăm acasă, e un moment foarte special.

Atunci închid ochii și cânt alături de 30-40 de mii de oameni. E greu de descris ce simt, e de nedescris, când toți te îndeamnă la luptă. E primul din momentele în care îmbrac acest tricou când simt o responsabilitate incredibilă”, a declarat apărătorul echipei naționale.

Naționala României a fost primită cu simpatie în Germania. „Suntem bucuroși că suntem aici, la Wurzvburg, și foarte mulți fani au venit să ne urmărească antrenamentul de azi, așteptăm mulți și la meciuri.

Facilitățile de la cantonament și cele de la stadio sunt excelente, avem toate condițiile pentru un EURO de excepție. E mult entuziasm printre noi, de când am aterizat și am văzut câți români ne-au așteptat”, a mai spus Radu Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed