Dan Șucu, dat de gol! Florin Prunea a spus adevărul despre ultima mutare. Unde trebuia să ajungă, de fapt, Viorel Moldovan

Patronul Dan Șucu, a fost dat de gol! Florin Prunea a spus adevărul despre ultima mutare a clubului giuleștean. Unde trebuia să ajungă, de fapt, Viorel Moldovan înainte să vină la Rapid.

Fostul portar, Florin Prunea spune că Viorel Moldovan trebuia să meargă la Dinamo înainte să semneze cu Rapid. Dan Șucu l-a pus în funcția de președinte pentru prima dată în cariera sa.

Dan Șucu, dat de gol!

După ce a încheiat cariera de fotbalist, Viorel a fost antrenor. Ultima dată când a stat pe bancă a fost în 2021. De atunci a fost analist TV. A venit momentul să revină în fotbal, la Rapid, însă putea merge și la rivala Dinamo, care l-a vrut în conducerea clubului.

„Viorel Moldovan a avut de ales, nu a fost doar Rapid. A avut de ales între Rapid și Dinamo. A fost ofertat și de Dinamo. Chiar mi-a cerut un sfat. Este prima dată în ipostaza de conducător, a ales un alt drum acum.

I-am spus cam cum văd eu lucrurile, eu zic că este un câștig pentru Rapid. Are libertate totală pentru partea sportivă. Adică, antrenori, jucători și tot ce înseamnă parte sportivă.

Deși antrenorul a venit înaintea lui, mi-a spus că-și asumă aceste lucruri. Adică, nu-l poate da afară pe Lennon, dar poate să-și spună punctul de vedere”, a declarat Florin Prunea despre fostul lui coechipier de la națională, potrivit digisport.ro.

Din cauza insolvenței, Dinamo nu are președinte în organigrama clubului, astfel că Moldovan ar fi ocupat altă funcție dacă ar fi ales să meargă în „Stefan cel Mare”. Andrei Nicolescu e administratorul special al „câinilor”, funcție care există doar la societăți aflate în această situație.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed