Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă un jucător legendar. A făcut parte din generaţia de aur a echipei sale

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă un jucător legendar. A făcut parte din generaţia de aur a echipei sale. Este vorba despre un mare jucător de baschet din istoria legendarei Chicago Bulls.

Tragedie uriaşă în sport. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria echipei americane de baschet Chicago Bulls, Chet Walker, a murit sâmbătă, la vârsta de 84 de ani.

Tragedie cumplită în sport!

Tragedie cumplită în baschetul american. S-a stins din viaţă cel poreclit „The Jet”. Acesta a fost de şapte ori All-Star, a câştigat titlul NBA în 1967 cu Philadelphia 76ers şi Wilt Chamberlain. A rupt incredibila hegemonie a celor de la Celtics, care tocmai câştigau opt titluri consecutive, din 1959 până în 1966.

Chet Walker s-a alăturat lui Chigago şi Bulls în 1969. a avut probleme cu clubul la finalul carierei sale din cauza salariilor neplătite, în 1975. Jucătorul a acţionat în instanţă Bulls şi NBA, înainte de a se retrage din activitate. El a fost inclus în Hall of Fame în 2012, alături de Phil Jackson, Michael Jordan, Scottie Pippen şi Dennis Rodman.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed