Imagini de senzaţie cu Simona Halep! Unde a fost surprinsă românca. Tocmai şi-a anunţat revenirea pe teren

Imagini de senzaţie cu Simona Halep! Unde a fost surprinsă românca în ultimul timp. Constănțeanca şi-a anunţat recent revenirea pe terenul de tenis. Este vorba despre un meci de gal[.

Simona Halep a abandonat meciul la ultimul turneu la care a participat. Accidentările s-au ținut lanț după revenirea în circuitul WTA. Prezentă la Trophee Clarins în Franța, a fost nevoită să renunțe din cauza durerilor.

Imagini de senzație cu Simona Halep!

În momentul abandonului, Halep avea o șansă importantă de a se impune. Câștigase primul set cu scorul de 7-5, iar în al doilea era condusă cu 2-3. La aproximativ 3 săptămâni de la accidentarea suferită la Paris, fostul lider mondial se antrenează pentru Sports Festival. Va juca într-un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel și vor înfrunta perechea formată din Andre Agassi și Steffi Graf, pe data de 15 iunie.

Sportiva a fost filmată și postată pe rețelele de socializare de una dintre cele mai fidele susținătoare pe care le are.

Halep, prezentă la Iași Open!

Daniel Dobre, directorul turneului Iași Open, de categorie 250 WTA, a anunțat că îi va oferi un wild card Simonei (32 de ani, 1136 WTA).

„Din punctul meu de vedere, a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă, pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare foarte bune. În afară de jucătoarele noastre din România, care aproape în grup au confirmat prezența,. Andrei Pavel vrea să îl aducă pe Nadal, eu vreau să o aduc pe Simona Halep şi are un wild card pregătit.

Şi sperăm să fie acolo! Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu. Ca şi anul trecut, avem jucătoarele tinere care au început să confirme, Anca Todoni, Miriam Bulgaru”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed