Cum a fost surprinsă Simona Halep în București. Fostul lider mondial adoră să meargă la cumpărături. A întors toate privirile / Foto

Simona Halep este în aceste zile în București, după ce nu a primit un wild-card pentru turneul său preferat, Roland Garros. Jucătoarea de tenis trage tare să se refacă după accidentarea suferită, care a făcut-o să se retragă de la Trophée Clarins, în primul tur, în setul doi al meciului cu McCartney Kessler. 

Atunci când are timp, Simona Halep adoră să meargă la cumpărături. De această dată, a fost surprinsă în Piața Floreasca.

Simona Halep a întors toate privirile

Constănțeanca locuiește în cel mai luxos complex din București construit pe malul lacului Floreasca. Când are timp, sportiva preferă să-și facă singură cumpărăturile de la cea mai apropiată piață.

Simona Halep a fost surprinsă, ieri, în Piața Floreasca, și cum era de așteptat a întors toate privirile. Îmbrăcată într-o ținută sport și mereu cu zâmbetul pe buze, constănțeanca s-a plimbat printre tarabe în căutarea produselor pe care le dorea. A cumpărat roșii cherry și cireșe.

Apoi a mers la magazinul „La Ghiță” de unde a luat brânză, așa cum face de fiecare dată. S-a oprit și la vitrina cu preparate gastro fusion, și nu a refuzat să facă o fotografie cu unul dintre fanii ei, Viorel.

Foto. sportbull.ro

Nu a plecat fără mâncare gătită, dar a preferat ceva tradițional. Simona Halep și-ar fi să cumpere și dulceață de casă, dar nu a avut noroc.

Mâncarea preferată a jucătoarei de tenis

Simona Halep dezvăluia, în urmă cu mulți ani, care sunt preparatele sale favorite. Adoră cozonacul, pastele și înghețata.

„Îmi place foarte mult cozonacul. O să o rog pe mama să mă înveţe să fac şi eu” , spunea Halep pentru Orange Sport, în urmă cu ceva vreme.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed