Coșmar total pentru Neymar! Brazilianul, chinuit de accidentare. Mărturia teribilă a starului

Coșmar total pentru Neymar! Brazilianul, chinuit de accidentare. Mărturia teribilă a starului care nu mai joacă fotbal de luni bune. Jucătorul a fost operat la genunchi în noiembrie anul trecut.

Neymar spune că recuperarea sa decurge bine, după peste 7 luni de la accidentarea suferită.

Coșmar total pentru Neymar!

Neymar a trecut prin clipe cumplite, în startul perioadei de recuperare. „Este dureros, este multă suferinţă, dar sunt pe cale să mă recuperez. Au trecut deja şapte luni de la accidentarea mea, mai rămân câteva, dar sunt pe drumul cel bun”, a spus vedeta braziliană.

Jucătorul spune nu va fi pregătit să debuteze în noul sezon cu Al-Hilal. Va rata şi Copa America (20 iunie-14 iulie) din Statele Unite, cu echipa Braziliei. „Va fi trist. Este dureros să rămâi pe dinafară, dar voi fi alături de echipă. Sper ca Brazilia să câştige, pentru că avem o echipă pentru asta, cu jucători de mare calitate”, a mai spus atacantul brazilian.

Neymar a profitat de evenimentul la care a participat pentru a-l lăuda pe compatriotul său Vinicius Jr., proaspăt câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid.„Evident că ‘Balonul de Aur’ va fi al lui, imi doresc asta pentru el. I-am trimis un mesaj înainte de finală şi unul după. Eu sunt sigur că el va câştiga ‘Balonul de Aur’, pentru că este un jucător incredibil şi poartă cu mândrie culorile ţării noastre peste tot în lume”, a mai spus Neymar care a dezminţit o plecare a sa la Santos.

„Este total fals, nimic adevărat. Eu am încă un an de contract cu Al-Hilal şi sper să pot face un sezon de excepţie. Este adevărat, Santos este echipa mea de suflet şi mi-ar plăcea să revin într-o zi, dar nu este aşa ceva în plan acum”, a încheiat brazilianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed