Neymar a decis să plece de la Al Hilal. Brazilianul a anunțat unde vrea să joace. Surpriza e totală

Neymar a decis să plece de la Al Hilal, echipă pentru care a jucat doar 5 meciuri, din cauza faptului că s-a accidentat. Brazilianul a ajuns în Arabia Saudită în vara anului 2023, PSG primind în schimbul său 90 de milioane de euro.

Fotbalistul a anunțat că în 2025 vrea să revină la clubul unde a crescut și care l-a propulsat în fotbalul mare.

Neymar a decis să plece de la Al Hilal

Neymar vrea să revină la clubul său de suflet, Santos, chiar dacă acesta este în liga a doua. UOL Esporte anunță că mutarea se va face în 2025.

Fotbalistul s-a transferat de la PSG la Al Hilal în vara anului 2023, dar saudiții nu prea au avut ocazia să-l vadă pe teren. Pe 17 octombrie, îm meciul Uruguay – Brazilia (2-0), din preliminariile CM 2026, s-a accidentat grav. A suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și ruptură a meniscului la genunchiul stâng.

Brazilianul ratează Copa America, dar și-a făcut planul pentru Cupa Mondială 2026 la care vrea să joace. Astfel a decis să revină la Santos unde se va pregăti pentru a-și atinge obiectivul.

tatăl fotbalistului a purtat deja discuții cu președintele clubului.

”Conversația a fost foarte scurtă, dar conversațiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente. Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo (n.r. Arabia Saudită), apoi va veni”, a spus președintele lui Santos, potrivit ESPN.com.

Contractul lui Neymar cu Al-Hilal expiră în vara anului 2025. În acest moment, potrivit Transfermarkt, cota sa de piață este de 45 de milioane de euro.

Neymar a jucat pentru Santos 140 de meciuri, în perioada 2009-2013, și a marcat 72 de goluri. La 21 de ani a ajuns în Europa, la Barcelona, de unde a plecat după 4 ani la PSG. Francezii au plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro, acesta devenind cel mai scump jucător din istorie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed