Adrian Mutu, înjurat de Giovanni Becali! Dezvăluiri şocante ale lui Cristi Borcea. Ce l-a scos din minţi pe impresar

Cristi Borcea a povestit un episod care l-a luat prin surprindere. Giovanni Becali s-a înfuriat cumplit și nu a stat pe gânduri. L-a înjurat pe Adrian Mutu.

Se întâmpla în iarna dintre 1999 și 2000, atunci când fostul internațional a plecat de la Dinamo la Inter Milano. Impresarul s-a dezlănțuit deși italienii erau de față.

Adrian Mutu, înjurat de Giovanni Becali

Giovanni Becali l-a impresariat pe Adrian Mutu o perioadă lungă. Acesta a intermediat și transferul de la Dinamo la Inter Milano. La discuția din biroul italienilor a participat și Cristi Borcea. Omul de afaceri a povestit tot ce s-a întâmplat la negocieri.

„Mergem să îl transferăm pe Mutu la Inter și avea clauză două milioane, dar nu era pusă de noi, ci de FC Argeș. Oriali era director general, avea mamă româncă și Giuliano Terraneo era director executiv. Ăla zicea să dea banii în tranșe.

Giovanni mă întreabă cât costă în tranșe, i-am spus că 4 milioane. Omul îi explica și s-a enervat Giovanni în biroul lui Inter, să îi pună biroul în cap. Zic gata, plecăm! Nu se mai face niciun transfer”, a povestit Borcea, potrivit Fanatik.

Lui Adrian Mutu nu i-a picat tocmai bine și a spus că vrea să rămână în Italia. Asta l-a enervat cumplit pe impresar.

„Și Mutu zice: «Nea Giovanni, eu nu mai plec de aici». Când l-a luat la niște înjurături pe Mutu… Eu știam, luam tot și plecam”, a mai spus fostul șef de la Dinamo.

În final, Mutu a semnat contractul și și-a început aventura europeană.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed