Ofertă uriaşă pentru Răzvan Lucescu! Cum vor să-l convingă să plece de la PAOK Salonic. Dezvăluiri de ultimă oră de la negocieri

Ofertă uriaşă pentru Răzvan Lucescu! Echipa din Turcia nu renunță la tehnicianul care a devenit campion cu PAOK în acest sezon. Cum vor turcii să îl convingă pe român să semneze.

Răzvan Lucescu a devenit campion cu PAOK Salonic pentru a doua oară, iar acest lucru i-a făcut pe turcii de la Beșiktaș să îl vrea pe banca tehnică a echipei.

Ofertă uriaşă pentru Răzvan Lucescu!

Oficialii grupării din Turcia sunt pe urma lui Răzvan Lucescu încă de la începutul acestui an, iar acum sunt hotărâți că vor să îl aducă la Beșiktaș. Turcii i-au înaintat o ofertă de nerefuzat antrenorului, 2.500.000 de euro salariu anual, potrivit Kartal Records.

Presa din Turcia mai scrie și faptul că, pe lângă salariul uriaș, oficialii sunt gata să achite și clauza de reziliere, în valoare de 4 milioane, a contractului pe care acesta îl are cu PAOK Salonic.

Serdar Topraktepe este antrenorul care a stat pe banca echipei din aprilie 2024. Acesta mai are contract cu clubul până la finalul lunii iunie.

În acest sezon de SuperLig, Beșiktaș a reușit să termine pe locul 6, cu 54 de puncte, la 46 de puncte distanță față de Galatasaray, campioana Turciei. Totuși, echipa a câștigat Cupa Turciei, fapt pentru care i-a adus un loc în preliminariile Europa League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed