Adrian Mititelu a ajuns, de urgență, la DNA! Ce le-a spus procurorilor. Legătură directă cu cazul Florian Coldea

Adrian Mititelu a ajuns la DNA. Finanțatorul FCU Craiova a fost audiat în dosarul în care Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă sunt cercetați pentru trafic de influență.

Mititelu a vrut să facă un denunț împotriva avocatului Doru Trăilă și a fostei conduceri a SRI. Șeful oltenilor susține că această rețea l-a băgat la închisoare. 

Adrian Mititelu a mers la DNA

Adrian Mititelu a fost în această dimineață la DNA. Șeful oltenilor a mers să facă o plângere în dosarul în care Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă sunt cercetați pentru trafic de influență.

Doru Trăilă, membru în Comisia de Recurs din cadrul FRF, a fost cel care a reprezentat Federația în procesul în care Adrian Mititelu a solicitat să fie despăgubit cu 284 de milioane de euro, pentru dezafilierea clubului său, decisă în 2011. FRF a câștigat atunci în instanță.

Acum, Mititelu spune că fosta conducere a SRI și Doru Trăilă fac parte din rețeaua care l-a băgat la închisoare.

„Nu știu dacă Coldea a fost implicat. Dar pot să vă spun că Trăilă a fost 100% implicat! Mi s-a furat echipa și nu am primit nicio despăgubire, nimic. Mi-au fost blocate afacerile 10 ani. Apoi m-au băgat și la închisoare, pentru că făceam prea multe plângeri pe aici”, a spus Mititelu.

Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă sunt cercetați pentru trafic de influență.

Florian Coldea, fost director adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), Dumitru Dumbravă, fost șef al Direcției Juridice din SRI, și avocatul Doru Trăilă au fost puși sub control judiciar.

Postarea făcută de șeful oltenilor

Mititelu a făcut și o postare pe acest subiect.

 „TIC/TAC! Momentul adevărului a sosit! O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA procesul în Apel! Divinitatea, forța binelui, răzbate într-un final!”, a scris omul de afaceri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed