Lovitură totală pentru Ladislau Boloni! Ar putea fi dat afară de la Metz. Echipa fostului selecţioner a retrgradat

Lovitură totală pentru Ladislau Boloni! Ar putea fi dat afară de la Metz. Echipa fostului selecţioner a retrgradat. După ce a prins, miraculos, barajul de menţinere, echipa românului a retrogradat.

Echipa franceză FC Metz, condusă de tehnicianul român Ladislau Boloni, a retrogradat duminică în liga secundă franceză.

Lovitură totală pentru Ladislau Boloni!

Echipa lui Ladislau Boloni a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu AS St. Etienne. A fost în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în Ligue 1. Meciul de baraj disputat pe Stade Saint-Symphorien a început prost pentru echipa lui Laszlo Boloni. Metz a rămas în zece încă din minutul 5, când Diallo a primit direct cartonaşul roşu.

Cu toate acestea, Metz a avut 2-0 din minutul 25, după ce a deschis scorul prin Camara (min. 17). L-a majorat în minutul 25, din penalty, prin Mikautadze. Oaspeţii au marcat prin Pétrot, şi primele 90 de minute s-au încheiat cu acelaşi scor ca şi partida tur, 2-1, însă în favoarea gazdelor, şi s-a intrat în prelungiri.

Metz a ratat două bune ocazii, însă St Etienne a lovit în minutul 116. Wadji a semnat golul egalizator şi meciul s-a încheiat 2-2. Învingătoare în meciul tur cu 2-1, AS St Etienne a promovat în Ligue 1, în timp ce Metz a retrogradat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed