Mircea Rednic face mutarea momentului! Cu cine vrea să atace play-off-ul de Superliga. UTA a semnat cu jucătorul dat afară de Adrian Mititelu

Mircea Rednic face mutarea momentului! S-a aflat cu cine vrea să atace play-off-ul de Superliga. UTA a semnat cu jucătorul dat afară de Adrian Mititelu. Mutarea este deja oficială.

Mircea Rednic a câştigat play-out-ul de Superliga cu UTA, dar arădenii nu au avut dreptul de a juca barajul de Conference League.

Mircea Rednic face mutarea momentului!

În noul sezon, Mircea Rednic vrea mai mult. Îşi doreşte să prindă pla-off-ul de Superliga cu UTA. Momentan, echipa arădeană a înregimentat un jucător dat afară de Adrian Mititelu de la FCU Craiova.

Benjamin van Durmen, mijlocaşul care s-a despărţit recent de formaţia lui Adrian Mititelu, a fost prezentat oficial la UTA. Pe lângă transferul lui Benjamin van Durmen, UTA a anunţat plecările a doi jucători. Ariel Lopez şi Alexandru Tudorie s-au despărţit de formaţia lui Mircea Rednic.

Benjamin van Durmen s-a despărţit de FCU Craiova, după ce oltenii au retrogradat. Mircea Rednic l-a convins pe mijlocaşul belgian să semneze cu UTA. „Bun venit, Benjamin van Durmen! Mijlocașul central Benjamin van Durmen este de astăzi noul jucător al UTA-ei!

În vârstă de 27 de ani, belgianul a evoluat ultima dată tot în Superligă, la FCU Craiova 1948, pentru care a adunat 28 de jocuri în sezonul precedent, perioadă în care a punctat de 5 ori.

În carieră, van Durmen a mai evoluat la Mouscron în peste 90 de meciuri în prima ligă a campionatului belgian.

Îi urăm bun venit în legendarul tricou roș-alb și îi dorim cât mai multe realizări!”, a anunţat UTA, pe pagina oficială de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Costel Gâlcă a primit ordin! Jucătorul care trebuie trecut pe linie moartă. Anunţ clar al lui Sorin Cârţu

Costel Gâlcă a primit ordin! Jucătorul care trebuie trecut...

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui Gică Hagi au trăit periculos

Final incendiar la Ovidiu! S-a terminat Farul-Sepsi. Băieţii lui...

‘Mori de foame în România’. Cerere disperată către Marcel Ciolacu. Ce este obligat să facă premierul

'Mori de foame în România'. Cerere disperată către Marcel...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed