Lovitură dură pentru Zeljko Kopic! Anunţul care îi va enerva pe dinamovişti. Mircea Rednic a spus clar

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, formație care a fost învinsă de două ori de către Dinamo, în decursul a două luni, a admis faptul că nu se simte impresionat de jocul grupării care va disputa barajul de menținere sau retrogradare din Superliga. Clubul din Ștefan cel Mare se va duela, decisiv, cu Csikszereda, locul șase din Liga 2.

În cadrul ultimei etape din play-out, formația condusă de Rednic a pierdut rușinos în fața dinamoviștilor, 0-2, iar tehnicianul ardelenilor a fost destul de exigent cu fosta sa echipă.

Mircea Rednic a spus clar!

Rednic este de părere că gruparea din Ștefan cel Mare nu este nici pe aproape de a atinge potențialul său maxim.

„La ce condiții financiare au, în primul rând… Chiar nu m-au impresionat, dincolo de faptul că au avut determinare și agresivitate. Să facem o comparație între Craiova, cu care am jucat (n.r. FCU), chiar și Voluntari… Dinamo chiar nu mi s-a părut… Cred că din cauza aceasta au și ajuns aici, încă mai e de lucru.

Nu cred că vor avea meci ușor la baraj, noi am mai pățit-o cu Csikszereda. Nu-i ușor, au condiții foarte bune!”, a afirmat tehnicianul, în conferința de duminică seara.

Dinamo va disputa barajul cu Csikszereda la Miercurea Ciuc, pe data de 20 și 27 mai, cu un retur ce se anunță extrem de ostil și imprevizibil.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed