Marius Croitoru rupe tăcerea! Anunţ clar după revenirea la FCU Craiova. Obiectivul noului antrenor al alb-albaştrilor

Marius Croitoru rupe tăcerea! Anunţul clar făcut de acesta după revenirea la FCU Craiova. Obiectivul noului antrenor al alb-albaştrilor pentru sezonul următor este unul clar. Echipa trebuie să promoveze imediat în Superliga.

Marius Croitoru a preluat banca tehnică a celor de la FCU Craiova. Echipa patronată de Adrian Mititelu a retrogradat în liga a doua și va avea ca obiectiv revenirea în prima ligă împreună cu noul tehnician.

Marius Croitoru rupe tăcerea!

Omul de afaceri a anunțat că va continua să fie alături de echipă și în eșalonul secund. La scurt timp după ce FCU Craiova a părăsit Superliga, Mititelu l-a adus ca antrenor principal pe Marius Croitoru (43 de ani), care a mai avut un mandat pe banca tehnică a oltenilor.
Mai mulți oameni din fotbalul românesc au fost luați prin surprindere de această decizie.
La câteva zile după ce a fost numit din nou antrenor la formația din Bănie, Croitoru a explicat de ce a ales să revină la FCU Craiova.

Acesta a mărturisit că are o relație foarte bună cu finanțatorul, care nu s-a băgat peste el atunci când a antrenat. Și de această dată a precizat că Mititelu i-a promis că nu se va băga în deciziile tehnico-tactice de la echipă.

„Atunci când am lucrat prima dată cu Adrian Mititelu, colaborarea a fost exact cum ne-am înțeles de la început. Am fost lăsat în pace să-mi fac meseria.

După ce s-a întâmplat, am avut o discuție cu dumnealui și mi-a explicat acele ieșiri. Acum, mi-a garantat același lucru și asta m-a convins să revin. În primul mandat, n-a intervenit deloc peste mine”, a spus Croitoru, la Sport Total FM.

În perioada iunie – octombrie 2022 când a fost antrenor la FCU Craiova, Croitoru a adunat 14 prezențe și a înregistrat 5 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.

Mititelu nu s-a mai abținut!

După un eșec suferit de olteni cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, a fost demis de Adrian Mititelu și, ulterior, ”desființat” de patronul echipei craiovene.

”Am tot încercat să înțeleg ce s-a întâmplat, am stat de vorbă cu mai mulți angajați ai clubului până la patru dimineața și am aflat o mulțime de lucruri despre care habar n-aveam. Am dormit în papuci. Sunt puțin supărat pe unii că nu m-au pus în temă la timp cu anumite detalii. Era o debandadă în lot.

N-am absolut nimic cu Croitoru, nu sunt de rea credință, e un băiat extraordinar, pâinea lui Dumnezeu. Dar, ca antrenor, e o mare dezamăgire pentru mine. Mi-a adus echipa într-o stare lamentabilă.

A greșit total fizic, tactic. Nu-mi închipuiam că se poate așa ceva. El e responsabil sută la sută pentru ce s-a întâmplat. A avut libertate cum numai Pițurcă a beneficiat aici, dar felul în care a administrat lucrurile a fost deplorabil. Nu e întâmplător că echipa nu mai are vigoare. Adevărul e că am dat-o-n bară când l-am ales pe Croitoru.

Asta e o mare prostie (n.r. că jucătorii l-au lucrat pe Marius Croitoru)”! Chestiuni ca să ne aflăm în treabă! Spune-mi și mie un jucător care nu vrea să încaseze 10.000 de euro dacă intră în play-off sau dă cu piciorul la prime. Niște aberații!

Dacă suporterii mă contestă pe mine e vorba despre o anumită percepție, că eu sunt omul rău. Când lucrurile nu merg bine, de vină e Mititelu. Când e ok, e meritul antrenorului”, a spus Adrian Mititelu la acea vreme.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed