Mărturia teribilă a lui David Popovici! Vestea pe care a primit-o alături de iubită. Sportivul a dat cărţile pe faţă

Mărturia teribilă a lui David Popovici, cel mai bun înotător al României! Vestea pe care a primit-o alături de iubită l-a motivat să muncească mai mult. Sportivul a dat cărţile pe faţă și a spus ce va urma să facă.

David Popovici era deținătorul recordului mondial la proba de 100 m liber. Vestea că alt sportiv l-a întrecut nu l-a deranjat deloc, dimpotrivă l-a ambiționat să se antreneze mai intens pentru a reveni numărul unu.

Marturia teribilă a lui David Popovici!

Revenit în bazin în această săptămână, Popovici a luat startul în a doua etapă a circuitului Mare Nostrum (28-29 mai, Barcelona). A obținut mediala de aur în proba de 200 metri liber.

Rezultatul obținut a reprezentat cel mai bun timp din acest an pentru sportiv. În această perioadă se antrenează intens pentru Jocurile Olimpice de la Paris, competiție ce debutează peste mai puțin de două luni.
Vestea că Pan Zhanle i-a bătut recordul mondial la 100 m liber, a aflat-o în timp ce era alături de iubită la plimbare.

”Am aflat de rezultat în timp ce eram în oraș cu prietena mea pentru a mânca un burger. Am încetat să folosesc Instagram în urmă cu ceva timp.  În general social media, iar antrenorul meu mi-a scris un mesajul cu timpul său.

Inițial am fost surprins, dar apoi m-am simțit motivat, deoarece nu mai aveam recordul și trebuia să lupt din nou pentru el. A fost un restart”, a spus David Popovici într-un interviu pe canalul de Youtube SwimSwam.

Ce șanse are Popovici?

Popovici este unul dintre puținii sportivi români care au șanse reale la o medalie de aur la Olimpiada din această vară de la Paris.

”Obiectivul meu este să mă simt bine la Paris și să fiu cât mai bine pregătit. Dacă mă focusez să câștig o medalie de aur și e singurul meu scop. O să mă păcălesc că am îndeplinit misiunea. Dacă o să pierd o să fiu devastat. Deci încerc să nu mă gândesc la asta, ci doar să mă bucur de călătorie”, a mai spus David Popovici.

David a fost cel mai tânăr membru al delegației tricolore la Jocurile Olimpice de la Tokyo unde a obținut locul 4 în finala probei de 200 de metri liber, respectiv locul 7 în proba de 100 de metri liber.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed