Noua sperietoare pentru cei de la FCSB! Elias Charalambous, avertizat. Echipa care trebuie evitată de campioana din Superliga

Jucătorii lui Elias Charalambous avertizați. Echipa pe care FCSB nu ar trebui să o desconsidere în primul tur preliminar din Champions League. Fostul jucător de la Fiorentina a spus clar.

FCSB a devenit campioana României în acest sezon, astfel că s-a calificat automat în primul tur preliminiar de Champions League.

Noua sperietoare pentru cei de la FCSB!

Deși Gigi Becali speră să ajunge cât mai departe în Europa, Andrei Ciolacu îl avertizează în privința echipei pe care o poate întâlnii în primul tur preliminar, Hamrun Spartans, campioana Maltei.

Andrei Ciolacu, fostul jucător de la FCU Craiova, pe care Adrian Mititelu l-a transferat la Fiorentina în 2021, și care acum activează în campionatul din Malta, la Birkirkara, a avertizat-o pe campioana României.

„Campionatul maltez nu mai poate fi considerat unul exotic, așa cum era acum 10 ani. Cum a văzut multă lume, nu prea mai există echipe mici în fotbalul european. Nu mai este Malta pe care o știam din competițiile europene.

Insulele Feroe au avut participantă în grupele Conference League. O echipă din Malta a ajuns până în play-off. Poate multă lume nu știe, dar Malta trimite același număr de echipe în competițiile europene precum România. Asta cred că spune tot despre nivelul care este acum.

CFR Cluj s-a întâlnit cu o echipă malteză, Floriana, prima mea echipă unde am jucat (n.r. – Champions League 2020-2021, turul 1 / 2-0 pentru CFR Cluj, Cestor 53 și Golofca 90+7). A spus-o și Dan Petrescu atunci, nu este vorba de o echipă malteză, ci de o selecționată sud-americană. Pentru că fiecare echipă are în componență, în primul 11, nouă jucători străini și doi maltezi. Asta este regula. De multe ori, acei doi maltezi sunt naturalizați, ori italian, ori brazilian”, a declarat Andrei Ciolacu pentru sport.ro.

„Nu am întâlnit așa ceva în Malta sau în celelalte țări unde am jucat”

Ciolacul, unul dintre cei mai buni marcatori ai sezonului trecut din campionatul maltez, informează că patronii din Malta nu apar să dea declarații publice la TV după fiecare meci, și mai mult de atât nu intervin în schimbările din timpul meciului, așa cum o face Gigi Becali.

„FCSB trebuie să trateze serios meciurile, dacă va juca cu Hamrun Spartans. Va fi o confruntare disputată, nu trebuie să plece din start cu gândul că sunt deja câștigatori. Hamrun Spartans este echipa care investește cel mai mult din Malta.

Nu aș spune chiar la nivelul FCSB-ului, dar aș spune că e la nivelul Rapidului sau a unei echipe din play-off. Poate plăti salarii foarte-foarte bune și jucători de acolo au plecat în campionate puternice. Ca să spun primul nume care îmi vine în minte, fostul portar de la Lazio, Marchetti (n.r. – Federico Marchetti, fost jucător la Torino, Cagliari, Lazio, Genoa, Spezia), joacă la Hamrun. Deci este și o echipă care poate atrage jucători cu CV-uri bune.

În Malta, nu sunt patroni care ies la tv să vorbească despre meciuri sau sună în timpul meciurilor ca să facă schimbări., a mai spus Ciolacu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed