Probleme mari pentru Dan Petrescu! Interdicție la transferuri pentru CFR Cluj. În joc e o sumă importantă de bani

Probleme mari pentru Dan Petrescu. CFR Cluj a primit interdicție la transferuri. FIFA a anunțat că ardelenii nu au voie să facă nicio mutare în următoarele trei perioade de mercato.

Totul a pornit de la unele diferențe de calcul în cazul „Emmanuel Yeboah”. În cazul în care doresc să rezolve lucrurile, clujenii sunt obligați să plătească 100.000 de euro.

Interdicție la transferuri pentru CFR Cluj

Lovitură pentru Dan Petrescu. CFR Cluj nu poatee face transferuri în următoarele trei perioade de mercato, anunță Antena Sport. Fosta campioană a României trebuie să achite 100.000 de euro, caz în care situația se deblochează, iar după trei zile pot aduce jucători.

FIFA a luat această decizie din cauza unor diferențe de calcul la Emmanuel Yeboah. Fotbalistul a plecat în 2023 de la CFR Cluj și a semnat cu Brondby. Danezii au plătit pentru el 1,8 millioane de euro

„Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să o reprezint pe Brondby. Ambiția mea este să intru și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun.”, spunea Yeboah, conform site-ului oficial al danezilor.

Nu este pentru prima dată când clujenii au probleme. În 2023, fosta campioană a fost amenințată cu excluderea din cupele europene și amendată cu 250.000 de euro, din cauza unor probleme financiare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed