Cristi Chivu și-a anunțat plecarea de la Inter! Ce echipă ar putea preluata antrenorul român. Negocieri de ultimă oră

Cristi Chivu a decis să se despartă de Inter Milano după șase ani. Antrenorul român a spune că ar avea mai multe ofere, dar nu a vrut să dezvăluie mai mult. Presa din Italia susține că ar avea discuții cu o echipă din Serie C.

Fostul internațional român a pregătit la Inter Milano echipele U14, U17, U18, U19. Zvonurile despre plecarea sa au apărut în urmă cu câteva luni.

Cristi Chivu pleacă de la Inter Milano

Fostul căpitan al naționalei a decis să plece de la Inter Milano după 6 ani. Cristi Chivu și-a anunțat plecarea după ce echipa pe care o pregătea, Inter Primavera, a fost învinsă în semifinalele campionatului Italiei.

„Am început cu (echipa) Under-14, cei din 2005 (…). Aş spune că aici se încheie parcursul meu la Inter. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au permis să fac acest lucru şi celor trei grupuri fantastice de băieţi cu care am avut norocul să lucrez. Gata, acum mergem înainte”, a spus antrenorul.

Jurnaliștii italieni susțin că fostul internațional ar putea să o preia pe Pescara, în Serie C. Pescara a terminat sezonul regulat din Serie C – Grupa B pe locul 6. În play-off-ul de promovare, Pescara a fost învinsă cu 3-1 de Juventus U23.

„Ideile nu lipsesc şi nici oportunităţile”

Cristi Chivu nu a dezvăluit însă ce planuri are.

„Ideile nu lipsesc şi nici oportunităţile. Acum voi lua câteva zile de pauză, au fost şase ani fantastici, în care am pus suflet şi toate cunoştinţele pe care le aveam. Am încercat să transmit ceva şi în acelaşi timp am învăţat multe de la aceşti băieţi minunaţi”, a mai spus Chivu, citat de  FC Inter News.

 „Cristi Chivu și-a anunțat plecarea de la Inter Primavera ieri și informațiile despre viitorul său încep să apară. Conform celor de la Il Messaggero, antrenorul român ar urma să meargă la Pescara, el fiind o pasiune mai veche a lui Delli Carri (n.r. Daniele Delli Carri, directorul sportiv al lui Pescara)”, notează fcinternews.it.

Cristi Chivu a  jucat în cariera sa la CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma și Inter.

La Inter a fost între 2007 şi 2014 și a câștigat tripla campionat – Cupa Italiei – Liga Campionilor în 2010, cu Jose Mourinho.

În 2018, fostul fundaş al naţionalei României a revenit ca antrenor la club și a pregătit pe rând echipele U14, U17, U18, U19.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed