Olandezii au dat cărţile pe faţă! De ce a refuzat-o Cristi Chivu pe Ajax. Culisele carierei fostului căpitan al naţionalei

Olandezii au dat cărţile pe faţă și au spus adevărul! De ce a refuzat-o internaționalul român, Cristi Chivu pe Ajax. Culisele carierei fostului căpitan al naţionalei României au fost făcute publice.

Cristi Chivu și-a dorit să antreneze o echipă de seniori. La U19 a cucerit un titlu în anul 2019 cu Inter, iar acum este aproape de câștigarea celui de-al doilea. În presă se vehiculează că românul ar fi dorit de cei de la Ajax.

Cristi Chivu a refuzat-o pe Ajax!

Recent, în presa italiană s-a vehiculat că fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României ar fi luat în vizor de Ajax. Conducerea echipei îl vrea ca antrenor secund al lui Francesco Farioli pentru două sezoane după care ar deveni antrenor principal.
Chivu nu a avansat discuțiile deoarece nu a ajuns la o înțelegere din punct de vedere financiar.

Românul a început deja să își caute o echipă unde poate deveni antrenor principal. Jan Boskamp, fostul jucător olandez consideră că antrenorul a luat decizia corectă.

”Dacă ești antrenor principal și știi că secundul tău are ambiția să devină antrenor principal, nu are cum să fie bine”, a spus Jan Boskamp, conform ajaxshowtime.com.

Cristi Chivu este aproape să câștige al doilea titlu în campionatul Primavera cu Inter U19.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed