Final de drum pentru Cristi Chivu! Decizie de ultimă oră a antrenorului român. Nimeni nu se aştepta la asta

Cristi Chivu antrena Inter Primavera încă din anul 2021. Formația a terminat sezonul regular pe primul loc și a reușit să se califice în Final Four-ul pentru titlu. Doar că nimeni nu s-ar fi așteptat ca demersul echipei să influențeze major viitorul tehnicianului român în vestiar.

Gruparea U19 nu s-a putut impune în semifinalele campionatului de tineret, în fața celor de la Sassuolo, scor final 1-3! La scurt timp după înfrângerea nesperată, Cristi Chivu și-a dat demisia din funcția de antrenor.

Final de drum pentru Cristi Chivu!

„Și cu asta s-a încheiat aventura mea în academia lui Inter. Vreau să le mulțumesc tuturor. Au fost 6 ani fantastici, am dat tot ce am putut, dar a venit momentul să plec. Ce urmează? Momentan o să îmi iau câteva zile libere, apoi vom vedea!”, a declarat Chivu, citat de jurnalistul italian Pasquale Guarro.

Principalul obiectiv al românului, în prezent, este să preia o echipă de seniori.

Chivu a fost ofertat de Ajax, grupare în cadrul căreia a fost căpitan în perioada de juniorat.

Olandezii și-ar fi dorit ca fostul fundaș să accepte poziția de antrenor secund pentru o perioadă de doi ani, fiind, ulterior, pregătit pentru funcția de principal al olandezilor. Românul a refuzat oferta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed