Gică Hagi a dat lovitura verii! Jucătorul de titlu care vine la Farul. Chiar antrenorul constănţenilor a făcut anunţul

Gică Hagi a dat lovitura verii! Jucătorul de titlu care vine la Farul. Chiar antrenorul constănţenilor a făcut anunţul de ultimă oră. Este vorba şi despre jucătorul dorit de către Gigi Becali la FCSB.

Gică Hagi l-a convins pe Denis Alibec să revină la Farul. Asta pentru că aventura atacantului de la Muaither, echipă la care s-a transferat vara trecută, se va încheia în viitorul apropiat.

Gică Hagi a dat lovitura verii!

Atacantul naţionalei României se află și pe lista celor de la FCSB. În încercarea de a-l convinge să revină la echipa sa, Gică Hagi l-a contactat personal. Alibec va veni la Farul dacă nu are vreo ofertă importantă din străinătate. Asta a lăsat de înţeles antrenorul echipei constănţene.

„Am vorbit cu el. Noi suntem deschiși oricând. Deocamdată, are Campionatul European în față și prioritatea să își găsească ceva afară. În țară, vine la noi, da. Sper să vină la noi”, a declarat Hagi, conform Digi Sport.

Hagi și Alibec au colaborat cu succes în sezonul 2022/2023. Acel sezon s-a încheiat cu titlul Farului în Superliga, performanță la care atacantul a contribuit într-o mare măsură. De partea cealaltă, la FCSB, Alibec a avut o experiență mai puțin fericită, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed