Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! L-a distrus pe Gigi Becali. Ce l-a enervat pe şeful celor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! L-a distrus pe Gigi Becali. S-a aflat ce l-a enervat pe şeful celor de la FCU Craiova. Patronul alb-albaştrilor l-a făcut praf pe latifundiarul după ultima sa ieşire.

Gigi Becali a spus că nu-l vrea pe Juan Bauza, lucru care l-a enervat pe Adrian Mititelu. Mijlocaşul lui FCU Craiova este unul dintre cei mai curtați jucători ai formației de când oltenii au retrogradat în Liga 2.

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Şi Rapid s-a arătat interesată de vedeta lui Adrian Mititelu. Gigi Becali l-a dorit în trecut la FCSB. Se pare că finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit în ceea ce îl privește pe Bauza. A susținut că nu îl va aduce pe fotbalist la echipa sa nici dacă ar primi bani pentru acest lucru.

În contextul ultimelor declarații făcute, Mititelu nu a ezitat să îi dea replica lui Becali. Patronul lui FCU Craiova a susținut că nu îl va lăsa pe Bauza la FCSB nici în schimbul a cinci milioane de euro. ”Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit ca nu-l iei nici cu cinci milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit două milioane, am refuzat propunerea în trei secunde”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Magicianul Juan Bauza a ajuns la FCU Craiova în vara lui 2022, pentru 150.000 de euro. După doi ani în Superliga, site-ul Transfermarkt îl evaluează la un milion de euro. 27 de meciuri, 8 goluri și 6 assisturi a înregistrat argentinianul în sezonul recent încheiat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed