Adrian Mititelu face dezvăluirea serii! A decis soarta celor de la FCU Craiova. Ce se va întâmpla cu echipa alb albastră

Adrian Mititelu face dezvăluirea serii! A decis soarta celor de la FCU Craiova. S-a aflat ce se va întâmpla cu echipa alb albastră. Deşi erau zvonuri că va renunţa la echipă, după retrogradarea din Superliga, acest lucru nu se va întâmpla.

Adrian Mititelu a făcut un anunţ clar. FCU Craiova va continua în Liga 2, din sezonul viitor. Asta după ce acum cinci zile, imediat după retrogradare, patronul dădea de înțeles că nu este sigur că echipa își va continua activitatea.

Adrian Mititelu face dezvăluirea serii!

”O să anunțăm zilele următoare care este viitorul, săptămâna viitoare voi spune mai multe lucruri. Este un șoc, noi am pus foarte mulți bani, suflet”, spunea Adrian Mititelu, imediat după retrogradare.

În urmă cu puţin timp, Adrian Mititelu a anunțat că a luat decizia ca echipa să-și continue activitatea și a stabilit obiectivul: revenirea imediată în Superliga. ”Nu vom ceda! Vom reveni rapid în SuperLigă”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

În perioada următoare, FCU Craiova va trebui să-și refacă lotul și să numească un nou staff tehnic. Toți jucătorii aflați la final de contract au plecat și există șanse mari ca alți jucători importanți, precum William Baeten sau Juan Bauza, să-i urmeze.

În privința băncii tehnice, alesul lui Adrian Mititelu ar fi Marius Croitoru, cu care a mai colaborat la FCU Craiova. Deşi nu are licenţă PRO, Marius Croitoru poate fi ”A1 cu normă întreagă” în divizia secundă.

Pe lângă jucătorii cărora li s-au reziliat contractele, patronul Craiovei a luat o altă decizie importantă. 5 jucători de la echipa secundă urmează să se alăture primei echipe, în speranţa îndeplinirii obiectivului de a reveni în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed