Gigi Becali a umilit un fost antrenor de la FCSB! Ieşire dură a latifundiarului din Pipera. Totul s-a întâmplat în direct

Gigi Becali a umilit un fost antrenor de la FCSB! Ieşire dură a latifundiarului din Pipera. Totul s-a întâmplat în direct. Milionarul s-a enervat pe Nicolae Dică, într-o discuţie despre campania de transferuri.

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Îi face echipă de Champions League lui Elias Charalambous. Primul jucător acontat de noua campioană este David Kiki.

Gigi Becali a umilit un fost antrenor de la FCSB!

Gigi Becali a făcut dezvăluirea momentului. Fundașul lateral care s-a despărțit de curând de Farul, la final de contract, a făcut vizita medicală. ”Ce pot spune la ora asta, Kiki a făcut vizita medicală. Nu pot să spun mai mult. Cum a spus şi cel de la Banca Naţională, Mugur Isărescu. Eu am puterea să spun tot, dar trebuie să mă păzesc de concurenţă şi de duşmani”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Apoi, Becali a fost întrebat despre al doilea transfer pe care îl încearcă, al unui atacant. Chestionat dacă îl vrea pe Alex Pop de la Oțelul, patronul FCSB-ului a replicat: ”Poate că ați ghicit, poate ca n-ați ghicit, nu mă bag. Poate că e adevărat”.

Nicolae Dică, prezent în studio, a spus că el știe că Daniel Popa, de la ”U” Cluj, este atacantul pe care îl vrea FCSB, moment în care Gigi Becali a început să țipe. ”Băi, Dică, vezi-ți de treaba ta. Poate că nu te mai iau niciodată la FCSB”, i-a spus Gigi Becali celui care a condus FCSB-ul de pe banca tehnică în două rânduri.

David Kiki va avea la FCSB un contract valabil trei stagiuni. A fost adus pentru că a arătat că poate acoperi cu brio ambele benzi ale defensivei. Gigi Becali îi dă fundașului din Benin un salariu de 12.000 de euro pe lună.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed