Lovitură totală pentru Florinel Coman! Anunțul făcut de Gigi Becali. I-a decis soarta vedetei de la FCSB

Lovitură totală pentru Florinel Coman! Anunțul făcut de Gigi Becali despre plecarea preferatului său. Latifundiarul din Pipera a spus clar când are de gând să îi dea drumul de la echipă.

Florinel Coman nu mai pleacă de la FCSB. După ce transferul cu arabii de la Al-Duhail a căzut, Gigi Becai are de gând să îl țină până în primăvara lui 2025.

Lovitură totală pentru Florinel Coman!

Odată cu titlul de campiană a României, FCSB-ul s-a calificat în preliminariile UEFA Champions League, iar patronul roș-albaștrilor are de gând să ajungă până în Grupe.

„Nu mai pleacă Florinel. El pleacă după ce ne calificăm în Liga Campionilor şi în primăvară, după ce jucăm optimile în Champions League”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

„Eu sunt campionul României, n-am auzit așa ceva”

După meciul cu CFR Cluj, în care roș-albaștrii au primit oficial titlul de campioni ai României, Florinel Coman declara că nu este dezamăgit că negocierile cu arabii au picat, deoacere speră să joace în continuare în tricoul echipei cu care a devenit campion.

„Eu știu? Nu știu. Sper să mă vadă, m-au văzut și sper să mă mai vadă. Ce pot să spun? A ieșit patronul și v-a spus. A stat la negocieri, eu n-am fost prezent. Ce să mă dezamăgească pe mine?

Eu sunt campionul României, n-am auzit așa ceva. Dezamăgirea n-a existat în ultimele două săptămâni și nici nu va exista pentru că nu o văd”, a spus Coman după meciul cu CFR Cluj.

Florinel Coman este legitimat la FCSB din 21 august 2017, după ce a fost transferat de la Farul, pe atunci FC Viitorul, și mai are contract până pe 30 iunie 2028.

Jucătorul este cotat la 6 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed