Imagine virală cu Adrian Mutu! Briliantul, întâlnire de senzaţie cu un star din fotbal. S-a întâmplat după ce a plecat din România

Imagine virală cu Adrian Mutu! Fostul mare star al Barcelonei cu care s-a întâlnit Briliantul imediat după ce a plecat din România. Imaginea a fost postată de tehnician pe rețelele de socializare.

Adrian Mutu se bucură din plin de timpul liber, după ce a rămas liber de contract în urma despărțirii de CFR Cluj.

Imagine virală cu Adrian Mutu!

Adrian Mutu a fost invitat de Domenico Teti, directorul sportiv al celor de la Al-Shabab, să efectueze o vizită la echipă, acolo unde evoluează Ivan Rakitic, fostul star al Barcelonei.

Legendarul croat și Briliantul sunt vechi prieteni, iar întâlnirea dintre cei doi a fost imortalizată.

Mutu a încărcat fotografia pe contul său personal de Instagram, cu un mesaj specific. „În timp ce vizitez Arabia Saudită, am fost ieri la clubul. A fost o plăcere să mă revăd cu prietenul meu, legenda Croaţiei, Ivan Rakitic.

Îi mulţumesc pentru invitaţie directorului sportiv Domenico Teti şi preşedintelui clubului pentru primirea călduroasă. Bineînţeles, îi mulţumesc şi antrenorului Victor Pereira pentru că m-a lăsat să urmăresc antrenamentul. A fost o experienţă frumoasă. Mult succes la meciul de astăzi şi în viitor” este mesajul postat de Mutu, pe coturile sale de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Reacția lui Ivan nu a întârziat să apară. „Mulțumesc pentru că ai venit, prietene, sper să ne revedem din nou, curând! Regele României!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed