Mihai Rotaru declanşează un scandal uriaş! Gigi Becali va răspunde dur. Ce a putut să spună şeful de la CSU Craiova despre noua campioană

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a dezbătut subiectul rivalității dintre gruparea alb-albastră și Dinamo, conflict care și-a pierdut, de-a lungul timpului, din intensitate. Șeful din Bănie a semnalat faptul că, în prezent, suporterii olteni sunt martorii  unei dispute dintre dinamoviști și roș-albaștrii lui Gigi Becali.

FCSB a devenit, între timp, principala rivală în ochii fanilor, având în vedere duelurile războinice din sezoanele trecute. Mihai Rotaru a recunoscut că nu s-a putut uita la fiesta pe care noua campioană a României a făcut-o, pe teren propriu, la decernarea trofeului.

Mihai Rotaru declanşează un scandal uriaş!

„L-am luat pe Nistor de la Dinamo, avea chipul de autocar și la vremea respectivă încă era Dinamo dușmanul de casă. FCSB a devenit dușmanul de casă, dacă nu ne-am mai bătut cu Dinamo. I-am luat căpitanul, o mică «răzbunare».

În momentul în care s-a terminat FCSB – CFR Cluj am închis televizor, nu am citit nimic. Îți faci rău singur, sigur că te roade, zici că putea să fie Universitatea Craiova campioană. Am închis tot și am interzis în casă să se deschidă vreun televizor pe un canal de sport.

Sper să nu se supere FCSB-iști, am auzit doar după câteva zile că au fost la Ateneu și nu am înțeles de ce. Este o simplă glumă, sper să nu se simtă cineva ofensat!”, a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Alexandru Mitriță, la EURO 2024!

Alex Mitriță ar putea fi prezent în lotul de 26 de jucători format de către Edi Iordănescu, premergător turneului final din Germania, în contextul accidentării lui Olimpiu Moruțan.

„Noi promovăm regula asta u21, dar la națională nu avem niciun jucător sub 21 de ani. Nu-l punem la socoteală pe Drăgușin pentru că el nu joacă în Superliga. Dă măcar un exemplu, ia 2 jucători u21 la echipa națională. Nu e cazul lui Mitriță, că nu este under.

Dar Mitriță va fi la Euro din punctul meu de vedere. Nu văd altă soluție decât 100% la Euro. Este un jucător care poate să-ți facă diferența. Care joacă pe orice poziție în față. Număr 10, bandă stângă, bandă dreaptă, atacant, le joacă pe toate, este un jucător polivalent. Plus că avem 4 locuri noi pentru lotul de la Euro.

Trei date de UEFA și unul, din păcate, venit după accidentarea lui Moruțan. Având 4 locuri eliberate, Mitriță va fi acolo. Nu văd de ce selecționerul nu ar gestiona o situație în favoarea echipei naționale. Eu așa văd, Mitriță convocat la Euro. El poate să-ți acopere golul lăsat de Moruțan pentru că joacă număr 10. Acoperă acel post!”, a declarat acționarul Craiovei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed