Se retrage Simona Halep?! Mărturia uluitoare a româncei. Planul după ce fusese suspendată 4 ani

Se retrage Simona Halep din tenis?! Mărturia uluitoare a româncei după ce a revenit pe teren mult mai repede decât se anunțase inițial. Care este planul sportivei după ce fusese suspendată 4 ani.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA în acest an. Tenismena se află pe locul 1.149 în clasamentul mondial după pauza de 9 luni pe care a trebuit să o ia. Inițial, aceasta fusese suspendată 4 ani dar cei de la TAS i-au redus pedeapsa.

Se retrage Simona Halep din tenis?!

Prezentă la Trophee Clarins, în Franța, Halep a abandonat în primul tur. Durerile la genunchi au împiedicat-o să mai continue partida.

Românca a vorbit din nou despre suspendarea pe care o primise în urma cazului de dopaj. Constănțeanca a transmis că nu s-a gândit să își încheie cariera, și dorește să continue și să se retragă la momentul potrivit din cariera de sportivă.

”Nu mi-a venit să cred că am primit o suspendare de 4 ani. De aceea am continuat să mă antrenez, pentru că n-am vrut să mă retrag în aceste condiții, vreau să mă retrag de pe teren”, a spus Simona Halep, potrivit Tennis.com.

Americanii au reacționat!

Americanii nu au stat pe gânduri și au reacționat, după ce Simona s-a retras în primul tur al turneului Trophee Clarins. Aceștia iau în calcul și faptul că ar putea rata turneul din Maroc pentru care a primit wild card.

”Revenirea Simonei Halep în acţiune s-a lovit de o nouă piatră”, au titrat americanii de la tennisuptodate.com, care au notat ulterior: ”După această ultimă lovitură, nu este sigur dacă Simona Halep va merge în Maroc.

 Și-a petrecut cea mai mare parte din suspendarea pentru dopaj plângându-se de lipsa de meciuri.  Se pare că ghinionul din acea sagă s-a mutat la revenirea ei pe teren. A jucat doar două meciuri, şi doar unul a fost dus la bun sfârşit, din luna martie”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed