Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţul momentului după ultimul meci. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului selecţioner

Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK, rupe tăcerea! Anunţul momentului după ultimul meci câștigat de formația antrenată de român. Dezvăluiri de senzaţie ale fostului selecţioner.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este aproape de un mare succes. Paok a câștigat în fața celor de la Olympiakos cu 2-0 și poate câștiga titlul în Grecia. Românul poate scrie istorie.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Scorul a fost deschis în minutul 26 de Taison din pasa lui Zivkovic. În a doua repriză, sârbul a marcat după ce Konstantelias i-a pasat decisiv.

Mulțumit de rezultat, Răzvan Lucescu și-a lăudat elevii și a subliniat care a fost cheia succesului. ”Jucătorii au fost motivați. Am fost disciplinați și am avut personalitate. Olympiakos a venit după o calificare istorică (n.r.- în finala Conference League) și nu a fost ușor.

Toate acestea au ajutat ca rezultatul să fie în favoarea noastră. Jucătorii au jucat cu hotărâre și au câștigat. Pentru noi există doar următorul meci, cel de miercuri împotriva lui Panathinaikos. Trebuie să încercăm să câștigăm jocul”, a spus Lucescu, potrivit metrosport.gr.

”Am ajuns în finala Conference League. Am jucat bine, dar ne-au presat, am făcut multe greșeli și am pierdut controlul. Vom încerca să învingem AEK, mereu vrem să câștigăm”, a spus și Jose Luis Mendilibar, tehnicianul lui Olympiakos.

Datorită victoriei obținute, PAOK se află pe locul doi cu 74 de puncte. De partea cealaltă, Olympiakos se află pe 4, cu 70 de puncte.

Formația antrenată de Lucescu mai are de disputat un meci cu Panathinaikos pe 15 mai, și în deplasare cu Aris, pe 19 mai, în derby-ul orașului Salonic. AEK va juca împotriva celor de la Olympiakos și va primi vizita celor de la Lamia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed