Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf! Intervenție în forță în scandalul momentului: ‘E de râsul tuturor’

Scandalul pare că nu se mai termină. Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a făcut plângere pentru că nu își mai găsește bunurile. 

Este vorba despre o mașină Ferrari 488 GTB de 300.000 de euro, un model de Mercedes-Maybach S500 de 200.000 de euro, o barcă de 100.000 de euro și un skyjet.

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a făcut plângere la poliție după ce nu și-ar mai fi găsit bunurile în valoare de 500.000 de euro. Anamaria Prodan a intervenit și a lămurit lucrurile. Nu a ratat ocazia să-și facă praf fostul soț.

Una dintre mașini, Mercedes-Maybach S500 este chiar în fața casei din Snagov, în timp ce barca este pe lac. Fiul antrenorului, Bebeto a fost filmat în mașină, după ce Reghecampf declarase că a făcut plângere.

”Bebeto îl respectă enorm pe Ronald. Împreună fac antrenament, aleargă seara 5 kilometri.. Mă bucur tare mult pt noi toți. Suntem fericiți.

Nimic nu ne umbrește fericirea. Poate doar mizeriile pe care le face Reghecampf. Dar este de înțeles. Nu are ocupație. Ne rugăm pentru el să nu ajungă și mai rău decât este.

Oricum respectul pe care l-a avut alături de mine nu o să-l mai câștige niciodată. Mai ales acum cu ce are lângă el. Este de râsul tuturor.

Și-a bătut joc sau toate și-au bătut joc de el. Viața lui personală i-a afectat viața profesională. Finalul o să fie crunt”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf și Anamariei Prodan sunt încă căsătoriți, iar mașina Ferrari, barca și skyjet-ul sunt proprietate comună.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed