Mircea Rednic face scandal! Ce le-a transmis şefilor de la UTA. Apel înaintea meciului cu Dinamo

Mircea Rednic face scandal! Mesajul pe care l-a transmis șefilor de la UTA înaintea ultimului duel din acest sezon, cu Dinamo. Tehnicianul nu are de gând să se retragă. Va folosi cea mai bună echipă.

Duminică de la ora 21:30, Dinamo își joacă ultima carte la retrogradare, cu UTA, echipa care și-a asigurat primul loc din play-out.

Mircea Rednic face scandal!

La conferința premergătoare meciului de duminică, Mircea Rednic a anunțat că nu va lăsa armele jos, doar pentru că echipa lui de suflet, Dinamo, retrogradează. Tehnicianul are de gând să lupte până la capăt pentru cele trei puncte.

Prin acest prilej al conferinței, Rednic a anunțat șefii clubului că dorește un salariu mai mare, având în vedere treaba bună pe care a făcut-o, mai ales că nu are clauză în contract și poate rămâne oricând pe dinafară.

„Mai am contract încă un an de zile, deja am discutat cu domnul Meszar pentru că am un contract care a fost făcut mai mult în avantajul clubului. Am vrut să le demonstrez că eu n-am venit nici să câștig bani, am venit să demonstrez, dacă mai aveam ceva de demonstrat, că sunt un antrenor bun! Am clauze care pe mine m-au avantajat

Când aud că Șumudică are nu știu cât, Gâlcă are 500.000 dacă-l dai afară… eu n-am nicio clauză, pe mine poți să mă dea afară. Am o clauză că mă poate da afară dacă cinci meciuri sunt pe loc de retrogradare sau baraj.

O să trebuiască să se schimbe, că eu nu pot să am un salariu mai mic decât Balint și Poenaru. N-am nimic cu ei. Cred că merit, nu? Merit sau nu merit? Eu am făcut apeluri la conferințe, vreau mai mult! Și cred că se poate mai mult!”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed