Rivala Simonei Halep, de negăsit! Nu mai poate să dea nimeni de ea după retragerea misterioasă. Dezvăluiri îngrijorătoare despre sportivă / Foto

Rivala Simonei Halep, de negăsit! Nu mai poate să dea nimeni de ea după retragerea misterioasă din circuitul WTA. Dezvăluiri îngrijorătoare despre sportiva care a părăsit circuitul mondial fără să anunțe ceva.

Camila Giorgi, rivala Simonei Halep nu mai răspunde la telefon. Sportiva s-a retras din tenis fără să facă public acest lucru. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu italianca în vârstă de 29 de ani, ocupanta locului 116 WTA.

Rivala Simonei Halep, de negăsit!

Fosta jucătoare de tenis s-a retras din programul anti-doping și nu a mai luat legătura cu oficialii tenisului din 7 mai. Jurnaliștii au încercat să o contacteze atât pe ea cât și pe membrii familiei, dar nu au reușit. Telefoanele acestora erau închise, conform Corriere della Serra.

„Și-a înregistrat retragerea la ITIA, ceea ce înseamnă că este scoasă din programul de testare antidoping. Asta transmite autorităților că un jucător nu mai dorește să fie considerat în activitate și previne orice revenire pentru cel puțin câteva luni”, a sesizat Ben Rothenberg, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din tenis.

Camila Giorgi a fost implicată într-un scandal imens în Italia acum câțiva ani. Tenismena a fost acuzată că a folosit un certificat fals de vaccinare în timpul pandemiei de COVID-19.
Tot jurnaliștii italieni au considerat că retragerea sportivei a fost necesară pentru a izola incidentul în care a fost implicată. Sursele susțin că Giorgi și-ar fi falsificat certificatul de vaccinare împotriva virusului COVID, pentru a putea participa la competiții.

Italianca are o afacere de lux!

Chiar dacă a ales să nu mai joace tenis, Camila Giorgi va face bani din afacerea pe care o deține. Italianca a câștigat premii de peste cinci milioane de dolari din tenis. Împreună cu mama ei, sunt deținătoarele unui business cu articole vestimentare. Numele firmei este ”Giomila” care a fost și sponsorul său în perioada în care a jucat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed