Dennis Man rupe tăcerea după ce Parma a promovat. Ce vrea tricolorul în ultimele meciuri ale sezonului. Jurnaliștii au fost impresionați

Dennis Man rupe tăcerea după ce Parma a promovat. Românul a acordat un interviu în presa din Italia în care a vorbit despre promovarea în Serie A. De asemenea a dezvăluit numele persoanelor care l-au ajutat și i-au dat încredere în acest sezon.

Parma a promovat matematic în Serie A, cu două etape rămase de jucat până la finalul sezonului. Românul a făcut spectacol în Italia după ce a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 33 de partide disputate.

Dennis Man rupe tăcerea după ce Parma a promovat

Parma a promovat matematic în Serie A, în această săptămână, după egalul cu Bari, 1-1. Mihăilă a fost titular, Man nu a putut juca din cauza unei accidentări. Italienii revin în prima ligă după o pauză de trei ani.

Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători ai italienilor, a acordat un interviu în care a vorbi despre bucuria îndeplinirii obiectivului. A dezvăluit și care sunt persoanele care l-au ajutat cel mai mult. Antrenorul Fabio Pecchia și președintele Kyle Krause.

„Așteptam acest moment de multă vreme și suntem fericiți că ne-am atins obiectivul de a promova în prima ligă. Sezonul meu putea fi unul mai bun, dar important este că Parma a promovat în Serie A. Sunt fericit că am ajutat echipa. Jucăm deja de doi ani și jumătate împreună și s-a văzut că ne cunoaștem foarte bine. Am muncit în fiecare zi, iar rezultatele s-au văzut.

Antrenorul mi-a oferit multă încredere și mereu îmi spunea să fac ceea ce știu. Îmi place că Pecchia discută cu toți jucătorii și îi face pe toți să se simtă importanți. Krause a fost mereu apropiat de noi și am avut parte de sprijinul conducerii.

Când ajungi la antrenament și vezi că toată lumea e concentrată la obiectivul pe care îl avem, simți încredere și totul devine mai ușor. Mai avem două meciuri, cu Cremonese și Reggiana. Sezonul nu s-a încheiat, ne dorim să terminăm pe primul loc”, a spus Dennis Man, la 12 TV Parma.

Dennis Man a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 33 de meciuri jucate. Internaționalul român mai are un an de contract, și deși are mai multe oferte spune că vrea să rămână la actuala echipă.

Jurnaliștii au fost impresionați de român

Dennis Man a fost desemnat jucătorul sezonului pentru Parma. A împărţit prima poziție a clasamentului cu Adrian Bernabe, următorul fiind Valentin Mihăilă

„Creşterea lui a coincis cu cea a echipei şi poate că nu este o coincidenţă. Cel mai bun marcator al echipei, precis cu pasele decisive, mereu gata să alerge pe flancul drept şi să învingă adversarul. Când are chef, să fie oprit devine o problemă pentru oricine”, a scris Gazzetta dello Sport despre Man.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed