Atac devastator la adresa lui Bogdan Lobonț! Un fost rapidist s-a dezlănţuit. Greşeala uriaşă a antrenorului giuleștenilor

Atac devastator la adresa lui Bogdan Lobonț. Un fost rapidist a vorbi despre greșeala uriaşă făcută de antrenorul giuleștenilor. Cei de la Rapid sunt foarte aproape de a rata ultimul obiectiv al sezonului, prezenţa pe podium.

Fostul internațional român a preluat-o pe Rapid după ce Cristiano Bergodi a fost dat afară, dar deocamdată nu a reușit să îndrepte lucrurile, iar giuleștenii sunt pe locul 5, cu 29 de puncte în Superliga.

Un fost rapidist îl atacă pe Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonț a acceptat să o preia pe Rapid, deși echipa este într-o situație delicată. Este pe locul 5, nu a câștigat niciun meci în play-off și a ratat toate obiectivele. După meciul pierdut în ultima etapă cu CSU Craiova, Robert Niță a vorbi despre greșelile făcute de antrenor. Fostul jucător al Rapidului spune că Răzvan Oaidă a primit doar indicațiile contradictorii.

”Eu, dacă eram jucător la Rapid în meciul cu Universitatea Craiova, eu cred că-i ziceam lui Lobonț prin minutul 20, dacă eram Oaidă: `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`. Îți jur! Deci de unde stăteam eu, 6-7 rânduri mai sus, l-a distrus pe Oaidă.

Eu am zis că-l scoate la pauză, jur. `Oaidă nu e bine, Oaidă stânga, Oaidă dreapta`. Bă, ziceai că are o telecomandă și Oaidă trebuie să facă totul. Când se ducea în față îi spunea să vină înapoi, când stătea înapoi îi spunea să se ducă în față”, a spus Robert Niță, potrivit Fanatik.

Oaidă a părăsit terenul în minutul 57, după ce nu a arătat mare lucru pe teren. În acest sezon a reușit doar două assist-uri în cele 35 de meciuri jucate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed