Radu Drăguşin, în centrul unui scandal uriaş! Fanii se revoltă şi îl atacă pe antrenorul lui Tottenham. Sunt probleme mari la echipa londoneză

Radu Drăgușin, în centrul unui scandal uriaş după ce echipa sa nu reușește să câștige! Fanii se revoltă şi îl atacă pe antrenorul lui Tottenham pentru alegerile făcute. Sunt probleme mari la echipa londoneză după înfrângerile din ultimele etape.

Radu Drăgușin este cerut de suporteri pe teren deși antrenorul său folosește altă formulă de joc. Rezultatele negative din ultimele partide i-au înfuriat pe fanii londonezi care vor ca românul să evolueze.

Radu Drăgușin în centrul unui scandal uriaș!

Tottenham a luat nu mai puțin de 7 goluri în ultimele meciuri. Fanii au făcut praf apărarea lui Postecoglou, care cer titularizarea lui Drăgușin. După eșecurile cu Newcastle, 0-4 și Arsenal, 2-3, Spurs riscă să rateze locurile care duc în Liga Campionilor.

Se pare că problema în echipa antrenată de Ange Postecoglu ține de apărare dacă ne uităm la numărul de goluri încasate. Acesta trebuie să facă o schimbare dacă vrea să redreseze situația, lucru cerut și de suporteri. Internaționalul român este așteptat pe teren cât mai repede în locul lui Micky Van de Ven.

„Încă e vina lui Drăgușin că am primit șapte goluri în două meciuri”, este una din reacțiile fanilor de pe rețelele de socializare.

Clubul a plătit 25 de milioane de euro, la începutul acestui an pentru Radu Drăgușin. Fundașul a prins foarte puține minute de la venirea la Spurs, iar evoluțiile sale nu au fost mult mai slabe comparativ cu fundașii centrali titulari: Van de Ven și Romero.

Numărul mic de meciuri poate afecta starea și forma jucătorului care este un fotbalist de bază în naționala României, calificată la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed