Scandal uriaş la Dinamo! Ionel Dănciulescu dă de pământ cu jucătorii. Zeljko Kopic nu a fost iertat

Ionel Dănciulescu dă de pâmânt cu jucătorii de la Dinamo după 1-1 cu Voluntari. Zeljko Kopic nu a fost iertat după ce echipa și-a ratat șansa de a ieși din zona roșie a clasamentului.

Dinamo a remizat la meciul cu FC Voluntari, din etapa a 7-a, de vineri seara. Dacă echipa lui Nicolae Dică este în afara zonei de retrogradare, locul 12, cu 23 de puncte, echipa din Ștefan cel Mare este pe penultimul loc al play-out-ului, locul 15, cu 21 de puncte.

Scandal uriaş la Dinamo!

Acest lucru nu a fost iertat de Ionel Dănciulescu, care a comentat, la digisport.ro, în termeni duri prestațiile dinamoviștilor.

De criticile fostului mare atacant nu a scăpat nici Radu Petrescu, arbitrul meciului.

”A fost un semi-eșec și o evoluție dezamăgitoare. Au dat golul de 1-0, dar Voluntari părea o echipă care trebuia numărată. Au primit gol la faza imediat următoare. Mi-a fost greu să privesc a doua repriză. Au fost multe greșeli tactice. Dinamo a obținut un punct, dacă stai să te gândești, pentru că Florea a avut o ocazie mare.

Radu Petrescu nu a avut o seară bună. Eu cred că au fost două lovituri de la 11 metri care nu s-a dat. La faza posibilului penalty pentru Dinamo, Ionuț Angheluță a spus că e penalty. Radu Petrescu s-a dus la camera VAR și nu a dat. Trebuie să spunem și faptul că Voluntari a avut un penalty care nu a fost dat la Nemec”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed