Ionel Dănciulescu s-a dezlănţuit! Ştie de ce a pierdut Dinamo la Botoşani. Jucătorul pe care l-a făcut praf în direct

Ionel Dănciulescu s-a dezlănţuit! Ştie de ce a pierdut Dinamo la Botoşani. Jucătorul pe care l-a făcut praf în direct. Fostul atacant al câinilor a dat de pământ cu Răzvan Patriche, cel care a comis-o grav în prelungiri.

Ionel Dănciulescu şi-a ieşit din minţi. A spus clar de ce a pierdut Dinamo la Botoşani, în prelungirile meciului.

Ionel Dănciulescu s-a dezlănţuit!

Răzvan patriche este vinovat pentru înfrângerea lui Dinamo, scor 1-2, din cadrul etapei a șasea din play-out-ul SuperLigii României. Asta susţine fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. L-a pus pe zid pe Răzvan Patriche (37 ani), pe care îl consideră principalul vinovat pentru golul încasat în prelungiri de dinamoviști.

În urma eșecului cu FC Botoșani, Dinamo a ajuns la patru meciuri în play-out în care pierde un meci sau ratează victoria în ultimele minute. S-a mai întâmplat cu Petrolul, 1-1, Oțelul, 0-1, FCU Craiova, 1-1, și FC Botoșani 1-2.

”O partidă nebună. Au fost situații de poartă. Criza a fost mare pentru ambele. Nu mai este o întâmplare că pierdem pe final de meci. Deja se întâmplă de câteva meciuri.

Patriche vrea să joace cu minge la picior, ceea ce e interzis într-o asemenea situație. Interpretează foarte prost în această situație”, a declarat Ionel Dănciulescu, în direct la Digi Sport.

După această victorie, echipa lui Zeljko Kopic a ajus pe loc direct retrogradabil în Superliga. Pentru Dinamo urmează un meci crucial în play-out. Etapa viitoare joacă împotriva celor de la FC Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed