Revine Gigi Becali pe stadion?! Anunţ uluitor al latifundiarului din Pipera: ‘Mi-e frică, nu mai spun de artificii!’ + L-a pufnit plânsul în timpul meciului cu CSU Craiova

FCSB a bifat cea de-a treia victorie, în cea de-a treia etapă din play-off-ul competiției interne! Vicecampioana a distrus-o pe CSU Craiova, contracandidata directă la titlu, 2-0, pe Arena Națională. Gigi Becali a oferit o primă reacție din spatele ecranului, în contextul în care omul de afaceri nu s-a mai prezentat pe stadion de mai bine de trei ani.

Gigi Becali a vorbit despre o posibilă revenire a sa în tribune, după ce FSCB i-a umilit pe olteni sub privirile ascuțite ale celor 32.227 de fani, cifră oficială!

Gigi Becali a spus clar!

Gruparea patronată de Becali a fost în control de-a lungul întregii partide, iar oltenii nu s-au împotrivit, fiind lipsiți de principalul jucător care ar fi putut face diferența în teren, Alexandru Mitriță.

Latifundiarul din Pipera s-a bucurat de partidă din propria locuință, refuzând să meargă pe stadion din vaste motive. A luat în calcul o reîntoarcere în tribune, dar doar atunci când roș-albaștrii vor fi încoronați, de drept, campioni ai României, la final de sezon.

”Nu mai suport gălăgia. Să trăiţi ca mine, ca să înţelegeţi. Muzica nu o suport, nici înjurăturile. M-a schimbat Dumnezeu şi mi-a dat daruri. 

Dacă am fi mai repede campioni, un meci aşa pentru suporteri aş veni ca să ne bucurăm cu toţii împreună. Nu mai spun de artificii. Mi-e frică, pentru Dumnezeu nu e diferenţă. 

La golul doi m-a pufnit plânsul de bucurie. Am pus cupola la Biserică şi mergem în Liga Campionilor!”, a admis Becali, la digisport.ro.

Clasamentul play-off-ului:

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
3. CSU Craiova – 31 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
4. Rapid – 28 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
5. Farul – 26 de puncte (A beneficiat de rotunjire)
6. Sepsi – 24 de puncte (A beneficiat de rotunjire)

Programul etapei a patra din play-off:

CSU Craiova – Farul, vineri, 12 aprilie, 20:30
CFR Cluj – FCSB, duminică, 14 aprilie, 21:00
Rapid – Sepsi, luni, 15 aprilie, 20:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed