Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ clar al şefului de la FCSB. Jucătorii impuşi pentru duelul cu CSU Craiova

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ clar al şefului de la FCSB. Jucătorii impuşi pentru duelul cu CSU Craiova. Latifundiarul din Pipera nu s-a mai abţinut şi a spus deja cine vor fi titularii în disputa de duminică seara.

Gigi Becali a spus clar. Elias Charalambous va alinia în meciul cu CSU Craiova un prim 11 care îl va include pe Octavian Popescu.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Gigi Becali susține că nu s-a supărat pe Radaslavescu după ce a dat dovadă de personalitate. Latifundiarul din Pipera este de părere că jocul slab al mijlocașului a fost cauzat și de cel al echipei.

Tocmai de aceea, jucătorul va juca și în meciul cu CSU Craiova. Astfel, fostul jucător de la Farul va mai primi o șansă de la Becali. Totuşi, nu va fi titular, va intra pe parcurs, conform fanatik.ro.

“Astăzi o să știm ce are Ngezana. Are o lovitură, dar nu e ruptură sau altceva. Nu știu dacă va juca (n.r. cu CSU Craiova). La Farul ei au vrut să joace cu Tavi de la început și eu l-am impus pe Radaslavescu.

Acum (n.r. cu CSU Craiova) va juca Tavi și va intra și Radaslavescu cu siguranță. Va intra pentru că el a jucat prost și a greșit într-un context în care toată echipa greșea.

Dar el e luptător. Eu nu am pierdut încrederea în el. Și nu sunt supărat că a plecat la cabină. Și ce dacă a plecat la cabină? Foarte bine. Înseamnă că are personalitate”, a mai spus patronul lui FCSB, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed